Vyberte kategóriu

Platné od 25. mája 2018

Prevádzkovateľom internetového obchodu www.eshop.hiq-food.com je spoločnosť Power Partners s.r.o. Osobné údaje uchovávame v súlade s platnou legislatívou - Zákonom o ochrane osobných údajov 18/2018 Z.z. v znení neskorších predpisov, a Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46 / ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov, tzv. GDPR).

Kto je prevádzkovateľom osobných údajov

Prevádzkovateľom osobných údajov je firma Power Partners s.r.o., so sídlom Univerzitná 8413/6, 010 08 Žilina, IČO: 44603461, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Žilina, oddiel Sro, vložka 50770/L.

Aké osobné údaje uchovávame?

O návštevníkoch nášho webu uchovávame nasledujúce údaje:

Názov stránky, z ktorej používateľ na webové stránky www.hiq-food.com, www.eshop.hiq-food.com prišiel.

Detaily pohybu po jednotlivých stránkach webu www.hiq-food.com, www.eshop.hiq-food.com.

Dobrovoľne poskytnuté údaje nesúvisiace s objednávkou (napríklad e-mailová adresa pre odber newsletteru).

V prípade objednávky na našom e-shope navyše vyžadujeme:

Fakturačnú a doručovaciu adresu, prípadne názov firmy, IČO a DIČ.

Telefónne a e-mailový kontakt.


Používame Cookies?

Webové stránky www.hiq-food.com, www.eshop.hiq-food.com používajú Cookies pre identifikáciu užívateľa a prispôsobenie uloženého nastavenia stránok (viac informácií o HTTP cookies na Wikipédia). Cookies ukladá náš server cez Váš prehliadač do Vášho počítača. Jedná sa o malé súbory, ktoré nám umožnia napríklad zapamätanie obsahu Vášho košíka v prípade návratu späť na naše stránky, alebo zapamätanie predvolieb zobrazenia a filtrácie kategórií. Pomocou Cookies tiež meriame počty návštevníkov nášho webu, alebo výkon našich reklamných kampaní.

Využitie Cookies je možné vypnúť vo Vašom webovom prehliadači, pre návod využite tlačidlo F1 a vyhľadajte Cookies v nápovede Vášho prehliadača.


Ako chránime Vaše osobné údaje?

S maximálnym dôrazom! Naše elektronické systémy prevádzkujeme na zabezpečených a aktualizovaných serveroch s obmedzeným prístupom. Pravidelne upravujeme bezpečnostnú politiku pre dosiahnutie maximálnej možnej miery zabezpečenia.

Vaše osobné údaje sme nikdy nepredali a ani nepredáme externým subjektom na ich ďalšie využitie.


Na čo chránené údaje používame?

Nami spracovávané osobné údaje používame pre úspešné vybavenie objednávok a vlastnú marketingovú činnosť na základe zákona č. 22/2004 Z.z. Zákon o elektronickom obchode; a pre splnenie zákonom stanovených dôvodov (napríklad podľa Zákona o účtovníctve 431/2002 Z.z.).


Ako odstrániť svoj e-mail z databázy zasielaných newsletterov?

1. Napíšte nám na e-mail info@hiq-food.com a my Vašu adresu zo zoznamu odoberieme.

Kto môže mať prístup k zozbieraným údajom?

K nevyhnutne minimálnemu množstvu osobných údajov na zabezpečenie poskytovaných služieb môžu mať k zozbieraným osobným údajom prístup tieto organizácie, ktoré zmluvne preukázali svoj súlad so zákonnými úpravami a zaviazali sa dodržiavať striktné pravidlá pre prácu s osobnými údajmi.

Poskytnuté osobné údaje môžu tieto spoločnosti využívať výlučne pre služby spojené s objednávkami v e-shope www.eshop.hiq-food.com (napríklad užívateľské hodnotenie) alebo s marketingovými aktivitami www.eshop.hiq-food.com (napríklad zaistenie rozosielanie e-mailových newsletterov).

Prístup spojený s vybavením objednávky v závislosti na výbere dopravcu môžu mať:


Geis SK s.r.o., IČO: 31 324 428

DHL Parcel Slovensko spol. s.r.o., IČO: 47 927 682


Prístup spojený so správou informačných systémov môžu mať:

Jan Formánek, IČO: 88665992

Ako nás ohľadom ochrany osobných údajov môžete kontaktovať?

V prípade akýchkoľvek otázok alebo pripomienok k politike správy osobných údajov nás neváhajte kontaktovať. Ak chcete využiť svoje právo "byť zabudnutý" a vykonať vymazanie svojich osobných údajov z našej databázy, pre ktoré neexistuje zákonná povinnosť uchovania, kontaktujte nás, prosím, niektorou z nižšie uvedených ciest.


Adresa firmy pre tlačenú korešpondenciu:

Power Partners s.r.o., Univerzitná 8413/6, 010 08 Žilina

E-mailová adresa pre elektronickú komunikáciu info@hiq-food.com